STUDIEDAGEN

Studiebegeleiding | studiedagen zijn bedoel om aan de hand van een gerichte planning je studieresultaten te verbeteren. Je wilt alles op alles zetten om het tentamen te halen of je wilt een hoog cijfer halen. YOU!Students biedt de mogelijkheid om te komen studeren onder begeleiding gezamenlijk met andere studenten.

In gezamenlijkheid studeren maakt dat je effectief studeert, er zijn geen afleidingen en je kunt oefenen met de stof, terwijl je de inhoudsdeskundige vragen kunt stellen.

Aanmelden? Via telefoon of WhatsApp 06 233 90018 of via info@you-students.com.INDIVIDUELE TENTAMEN-
BEGELEIDING


Individuele tentamenbegeleiding brengt je terug naar de lesstof die je moet kennen en kunnen voor het tentamen. Gedurende drie uur worden de onderwerpen benoemd die je moet bestuderen voor het tentamen. Vervolgens word je geïnformeerd over hoe je dat het beste kunt doen. Ook begeleiden wij je bij het maken van de toelatingstoets voor de universiteit.

Wil jij een overzicht van de te bestuderen onderwerpen voor je tentamen met korte uitleg om vervolgens geïnformeerd te worden over het hoe je het beste kunt studeren. Kom dan een individuele tentamentraining volgen bij YOU!Students. EUR 69 voor een effectieve tentamentraining van drie uur. Je kunt ook kiezen om een proeftentamen te maken, dat je vooraf online maakt en per e-mail opstuurt en waarop je dan feedback ontvangt, uiteraard kun je dan zelf ook nog vragen stellen.

Aanmelden? Via telefoon of WhatsApp 06 233 90018 of via info@you-students.com. Wanneer te volgen? Kijk onder actueel aanbod.