Wij begeleiden studenten snel en doelgericht bij het schrijven van hun scriptie (online en op locatie)


Tarieven:

  • 8 uur begeleiding 550
  • 20 uur begeleiding 1250

Potlood-01-01

1 ONTWERPFASE

Weet je niet hoe te beginnen met het schrijven van je scriptie, kan je geen geschikt onderwerp vinden of heb je moeite met het formuleren van een geschikte onderzoeksvraag en onderzoeksopzet?

Daarvoor kun je terecht bij YOU!Students. Je gaat dan goed van start met je scriptie. Wij begeleiden je bij het vinden van een geschikt onderwerp, het formuleren van een geschikte onderzoeksvraag en het opstellen van een onderzoeksopzet. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, een goed begin is het halve werk.


Schrijven-02-01

2 SCHRIJFFASE

Soms zie je tijdens de schrijffase door de bomen het bos niet meer. Wil jij gestructureerd verder schrijven? Wij helpen je op weg!


Duim-01-01

3 REDACTIEFASE

Taalrevisie? Ook dat is mogelijk bij YOU!Students. Je ontvangt tevens opmerkingen over de structuur en de logica van het door jou uitgevoerde onderzoek.Of je nu aan het begin staat van het schrijven van je scriptie of aan het eind. In elke fase kun je terecht bij YOU!Students. Je ontvangt doelgerichte feedback.

Ik ben zeer tevreden over de hulp die mij geboden is. Allereerst heb ik zeer professionele begeleiding gekregen tijdens de revisie van mijn scriptie. Door deze hulp heb ik mijn scriptie met een voldoende kunnen afsluiten! Daarnaast staan ze altijd open om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat je de door jou gestelde doelstellingen kunnen worden behaald. Nogmaals een echte aanrader voor alle studenten! Review juli 2017 (Marktplaats)

Afspraak maken? Via telefoon of WhatsApp 06 233 90018 of via info@you-students.com.