Mind-vol-mess voor als het even niet mee-zit..
mei 18, 2016
Hoe voer ik een jurisprudentieonderzoek uit?
november 17, 2016
Show all

Workshop | opstarten met je scriptie | succesvol afstuderen

Hoe staat het met jouw voornemen om dit collegejaar tijdig te beginnen met het schrijven van je scriptie | thesis | essay? Start alvast met het volgen van onze workshop : OPSTARTEN MET JE SCRIPTIE | SUCCESVOL AFSTUDEREN | 28-9-2016. In deze workshop leer je hoe je op zoek kunt gaan naar een geschikt onderwerp voor je scriptie. Wat een geschikt onderwerp is voor je scriptie en hoe je vanuit je onderwerp een goede probleemstelling kunt formuleren. Kosten EUR 7,50. De workshop vindt plaats op woensdagavond 28 september a.s. van 19-21:30 bij YOU!Students aan het Keizer Karelplein no. 19, we sluiten af met een drankje.


Geef je op via onderstaande link

Tickets Workshop | opstarten met je scriptie | succesvol afstuderen

 

WANNEER

 

WAAR
YOU!Students – Keizer Karelplein 19, 6211 TC Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *