DIENSTEN & PRODUCTEN


VOOR GLANSRIJK (AF)STUDEREN! YOU!Students voor studie- en scriptiebegeleiding voor studenten HBO | WO voor de studies Rechten, Psychologie, Social work en International Business.


SCRIPTIEBOOTCAMP

Scriptiebootcamp 2018 Maak van langstuderen...afstuderen! “Veertien dagen scriptiebootcamp om voortgang te boeken met je scriptie voor glansrijk afstuderen” Plannen, organiseren en schrijven van je scriptie, bacheloressay of masterthesis! Wil jij het knagende gevoel achter je laten dat je eigenlijk aan je scriptie moet werken? Onderken jij het belang van een bul of diploma? Wil jij snel afstuderen? Schrijf je dan nu in voor onze scriptiebootcamp. Wij starten vanuit YOU!Students, studie- en scriptiebegeleidingsbureau sinds 1 januari 2016, weer met onze scriptiebootcamp. Veertien dagen aan één stuk schrijven of zeven weekenden. We starten maandag 4 juni a.s. of maandag 25 juni a.s. Wat houdt onze scriptiebootcamp in? Elke dag, veertien dagen of zeven weekenden achtereen, schrijven onder begeleiding op locatie bij YOU!Students van 9-17 uur. Daarbij wordt elke dag een uur lang het verloop van je onderzoek doorgesproken, je verdere planning, je voortgang en daarnaast wordt bijgestuurd op de inhoud van je onderzoek. Motivatie vasthouden! Begeleiding op inhoud en structuur, opdat je voortgang maakt met je scriptie. Wat kun je verwachten: Een mooie, lichte en prettige studie-omgeving. Voortgang boeken met je scriptie, opdat je afstudeert. Begeleiding op inhoud, taal en structuur van je scriptie. Inclusief lunch, koffie, thee en fruit. Motivatie & concentratie. Kosten: 750 | in termijnen betalen is mogelijk | High-end begeleiding. Wat levert je het op? Geen knagend gevoel meer dat je aan je scriptie dient te werken; Geen studieschuld; Geen collegegeld meer betalen; Een bachelordiploma of bul, de eer van al je werk! Bij interesse geef je op! En stuur ons een pm info@you-students of bel 0623390018, een Whatsappje sturen mag ook, en dan kunnen we een intake plannen vooraf aan de bootcamp, om te bespreken hoe het komt dat het afstuderen tot nu toe ‘zo lang op zich heeft laten wachten’, opdat we daarop kunnen bijsturen. Voor reviews verwijzen wij graag naar onze Fb. pagina of Marktplaats. Wij vernemen graag! Er is plek voor tien studenten. Op glansrijk afstuderen! YOU!Students | Karin Voortgang boeken met het schrijven van je scriptie. Met een super gevoel de zomer in! Het intensief aanreiken van het hoe een scriptie te schrijven, brengt studenten heel ver met het uitvoeren van hun onderzoek en schrijven van hun scriptie. Let wel! Vol is vol max. 10 plaatsen i.v.m. optimale begeleiding.

WORKSHOPS

Wil jij opstarten met je scriptie? Wil jij je vaardigheden verbeteren? Volg dan een van onze verschillende workshops. Bijvoorbeeld een workshop Nederlandse taaltoets HBO of Opstarten met je scriptie.

STUDIEBEGELEIDING

Veel studenten benaderen ons ook voor individuele bijles om een bepaald tentamen te halen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


TENTAMENTRAININGEN

Wil jij alles op alles zetten om een tentamen te halen? Volg da'n onze tentamentrainingen. Wij bespreken in kleine groepen de belangrijkste studiestof en oefenen uitgebreid met voorbeeld-tentamenvragen. 96% van onze studenten beveelt ons aan, aan andere studenten. Jij leert hoe te studeren, wat te bestuderen en met meer motivatie te studeren.. Zie voor reviews Facebook.

SCRIPTIEBEGELEIDING

In elke fase van je scriptie, essay, thesis of werkstuk (vaardigheden B) begeleiden wij je bij het schrijven. Wil jij vooruitgang boeken? Handvatten ontvangen dan wel van een onvoldoende een voldoende maken? Bij YOU!Students vind je de begeleiding die je zoekt bij het schrijven van je scriptie, essay, thesis of werkstuk. Meer motivatie, meer resultaat en meer voldoening met als resultaat glansrijk afstuderen